Isporuka

Isporuka na teritoriji R.Srbije

Svi proizvodi poručeni putem naše internet prodavnice https://venda.rs/ koje imamo na zalihama, na teritoriji Srbije isporučuju se u roku od 3 - 5 radnih dana od prijema porudžbine, kurirskim službama Dexpress, a plaćate ih prilikom preuzimanja, sem ukoliko ih niste platili online, platnom karticom, ili uplatnicom preko računa.

Za sve porudžbine kupac plaća fiksni iznos dostave robe/poštarine, a plaćanje se vrši prilikom plaćanja robe.

Troškovi dostave robe:

  • Plaćanje pouzećem: Cena dostave je fiksna i iznosi 385 dinara (300 dinara dostava+85 dinara otkupnina – prema važećem cenovniku usluga dostave kurirske službe Dexpress).  Kuriru ćete platiti pošiljku gotovinom sa uračunatim troškovima dostave i otkupnine.
  • Plaćanje platnim karticama i uplatnicom: Cena dostave je fiksna i iznosi 300 dinara. Ukoliko ste robu i troškove dostave platili unapred, kuriru ne plaćate ništa.

Cena dostave se dodaje na cenu porudžbine.

Kurir će vas kontaktirati pre isporuke. U slučaju da vas kurir ne pronađe na navedenoj adresi, ostaviće vam obaveštenje kako možete da preuzmete svoju pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko vas kurir ne pronađe na adresi da vas pozove na broj telefona koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko vas i tada ne pronađe na adresi pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke kontaktiraćemo vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.

Sve pošiljke predate kurirskoj službi do 15 h, od ponedeljka do petka biće vam isporučene sledećeg radnog dana. Pošiljke koje predamo u petak biće vam isporučene u utorak. U dane vikenda kurirske službe ne preuzimaju pošiljke, tako da se porudžbine primljene tokom vikenda otpremaju u ponedeljak. Za informaciju o tome da li smo predali pošiljku kurirskoj službi možete nas kontaktirati na broj telefona 011 318 54 39 ili putem e-mail adrese kidsoutletonilne@venda.rs.

Nismo u mogućnosti da preciziramo tačno vreme isporuke pa vas zato molimo da pažljivo birate i upišete adresu dostave (na primer, možete dati adresu na poslu kao adresu isporuke). Za više detalja oko isporuke posetite sajt kurirske službe.