Isporuka

Isporuka na teritoriji R.Srbije

Svi proizvodi poručeni putem naše internet prodavnice https://kidsoutlet.rs/ koje imamo na zalihama, na teritoriji Srbije isporučuju se u roku od 3 - 5 radnih dana od prijema porudžbine, kurirskim službama Dexpress, a plaćate ih prilikom preuzimanja, sem ukoliko ih niste platili online, platnom karticom, ili uplatnicom preko računa.

Za sve porudžbine kupac plaća fiksni iznos dostave robe/poštarine, a plaćanje se vrši prilikom plaćanja robe.

Troškovi dostave robe:

  • Plaćanje pouzećem: Cena dostave je fiksna i iznosi 385 dinara (300 dinara dostava+85 dinara otkupnina – prema važećem cenovniku usluga dostave kurirske službe Dexpress).  Kuriru ćete platiti pošiljku gotovinom sa uračunatim troškovima dostave i otkupnine.
  • Plaćanje platnim karticama i uplatnicom: Cena dostave je fiksna i iznosi 300 dinara. Ukoliko ste robu i troškove dostave platili unapred, kuriru ne plaćate ništa.

Cena dostave se dodaje na cenu porudžbine. Isporuka na kućnu adresu za sve porudžbine čiji je iznos 3000 dinara ili veći je besplatna.

 

Kurir će vas kontaktirati pre isporuke. U slučaju da vas kurir ne pronađe na navedenoj adresi, ostaviće vam obaveštenje kako možete da preuzmete svoju pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko vas kurir ne pronađe na adresi da vas pozove na broj telefona koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko vas i tada ne pronađe na adresi pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke kontaktiraćemo vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.

 

Sve pošiljke predate kurirskoj službi do 15 h, od ponedeljka do petka biće vam isporučene sledećeg radnog dana. Pošiljke koje predamo u petak biće vam isporučene u utorak. U dane vikenda kurirske službe ne preuzimaju pošiljke, tako da se porudžbine primljene tokom vikenda otpremaju u ponedeljak. Za informaciju o tome da li smo predali pošiljku kurirskoj službi možete nas kontaktirati na broj telefona 064/13 56 096 ili putem e-mail adrese kidsoutletonilne@venda.rs.

Nismo u mogućnosti da preciziramo tačno vreme isporuke pa vas zato molimo da pažljivo birate i upišete adresu dostave (na primer, možete dati adresu na poslu kao adresu isporuke). Za više detalja oko isporuke posetite sajt kurirske službe.